Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-28@17:46:08 GMT

علت نارضایتی از کالاهای داخلی طراحیِ بداست

تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۷۸۱۸۸۴۷

علت نارضایتی از کالاهای داخلی طراحیِ بداست

به گزارش جهان نيوز، سید مصطفی میرسلیم رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به نامگذاری امسال به نام«حمایت از کالای ایرانی» از سوی مقام معظم رهبری، درباره علت عدم رضایت هموطنان از برخی کالاهای تولید داخل، گفت: این که بسیارى از مردم از کیفیت کالاهاى داخلى ابراز نارضایتى مى‌کنند، ناحق نیست و به نظر من ریشه مشکل در طراحى کالاهاى داخلى است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با تأکید بر اینکه براى هر محصولى باید طراحى صورت گیرد، اظهار داشت: معمولاً وقتى بچه‌ها با گِل چیزى را درست مى‌کنند ابتدا در ذهن خود تجسمى از آن را ترسیم مى‌کنند چه رسد به کالاهاى صنعتى جدى! به بیان ساده طراحى مرحله‌اى است بین تشخیص و تعریف نیاز و ساخت و تولید کالاى جوابگوى آن نیاز. پس از تشخیص دقیق و درست نیاز و در نظر گرفتن ضوابط و مقررات قانونى و معیارهایى که الهام گرفته از فرهنگ ما است و مراعات اقتضاهاى محیط زیستى، کار طراحى آغاز مى‌شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: طراحان ضمن آن که باید برخوردار از خلاقیت و ذوق و سلیقه باشند، نیازمند طى دوره‌هاى آموزشى تخصصى‌اند. طراحى جنبه علمى و فناورانه دارد و به منظور نتیجه‌گیرى متناسب با اهدافى که در اصل نیاز مستتر است، باید نکاتى در نظر گرفته شود که به سلایق مشترى، امکانات ساخت و تولید، مقتضیات نگهدارى و تعمیر و در نهایت چگونگى بازیافت قطعات فرسوده پس از سپرى شدن دوران بهره بردارى برمى‌گردد. 

میرسلیم با بیان اینکه در طراحى باید سلایق مشترى را در نظرگرفت، گفت: مشترى همان بهره بردار است. اوست که باید تحمل کننده تمام کاستى‌ها باشد. سلایق ایرانى‌ها تا آنجا که به مشترکات آداب و رسوم و سبک زندگى ما برمى‌گردد، باید در طراحى منظور شود تا بتواند بیشترین رضایت مردمى را جلب کند. برایم مثال ژاپنى‌ها با مطالعه آداب و رسوم ما متوجه شدند که ما برنج را به شکل ویژه‌اى طبخ مى‌کنیم سپس به طراحى پلوپز برقى براى ما پرداختند که در کشور خودشان کاربرد ندارد. این محصول زمانی جزو جهیزیه تقریباً هر تازه عروس ایرانى بود. این یک طراحى موفق است از لحاظ مراعات سلایق بهره بردار. این نکته براى تمام کالاهاى خانگى، ادارى و آموزشى، صنعتى و کارگاهى مصداق دارد.

وی افزود: طراح باید در درجه اول به بهره بردار احترام بگذارد و رفاه و خواسته او را برآورد و الا مشترى باید سالها با نارضایتى تحمل بدسلیقگى او را بکند. کالاى ایرانى براى ایرانى باید طراحى شود و کالاى صادراتى براى مشترى خارجى با توجه به سلایق و آداب و رسوم او.  در مورد ساخت و تولید نیز باید شرائط کشور از لحاظ تأمین مواد اولیه و مواد میانى مناسب، امکانات فنى و ابزارى قطعه سازان، سطح مهارت و تجربه و آموزش کاردانان و فناوران و امکانات خط تولید، در طراحى منظور شود.

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه خاطرنشان کرد: همکارى مستمر و جامعى باید بین طراح و قطعه ساز وجود داشته باشد و در بهترین شرایط با مشورت یکدیگر کار طراحى را تکمیل کنند و الا ممکن است طراح مأیوس شود و به سراغ قطعه سازان خارجى برود یا ممکن است قطعه ساز متأسف شود از این که طراح خود را از نظریات و پیشنهادهاى فنى مبتنى بر تجربه قطعه ساز محروم نگهداشته است و در نتیجه خسارت به کیفیت محصول وارد شود یا از نظر قیمت رقابت پذیر نشود. 

میرسلیم با بیان اینکه در دوران بهره بردارى و براى بهره بردارى خوب، از محصول باید طبق شیوه نامه‌اى نگهدارى شود، گفت: نگهدارىِ بد، عمر محصول را کاهش مى‌دهد و موجب آلودگى محیط زیست و اسراف مى‌شود. گاهى در اثر نگهدارى غلط عمر محصول به یک پنجم آنچه در طراحى پیش بینى شده کاهش مى‌یابد و این ضایعه بزرگى براى سرمایه هاى کشور است. نگهدارى باید دقیق و آسان و مؤثر باشد و طراح موظف است چگونگى بهره بردارى درست و تعمیر به‌موقع و فناورانه کالا را پیش بینى کند.

وی افزود: نباید طراح غافل از نگهدارى و تعمیر، طراحى مستقلى انجام دهد تا به دلیل عدم پیش بینى مناسب و سختى نگهدارى و  مشترى یا بهره بردار از آن سرباز زند و عواقب خسارت‌بارى را تحمل کند و در مواردى مردم را بستوه آورد. 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اهمیت «بازیافت» گفـت: هر محصولى عمرى دارد و پس از آن نباید کالاى فرسوده وبال جامعه شود یا محیط زیست را نابود کند. طراح باید از آغاز پیش بینى چگونگى بازیافت قطعات و مواد را کند تا کشور به قبرستانى زشت از وسائلى تبدیل نشود که از رده خارج شده‌اند.

میرسلیم در پایان خاطرنشان کرد: منابع زمین نامحدود نیست و اگر بخواهیم اسراف گونه از منابع موجود براى تهیه مواد اولیه یا میانى استفاده کنیم شاید براى نسلهاى آینده چیزى درخور توجه باقى نماند و این ظلم و اجحاف است. امیدواریم طراحان ما این موارد و بسیارى از ظرافتهاى دیگر را در مدنظر داشته باشند تا راه حمایت درخور از کالاهاى داخلى  باز شود. 

منبع:تسنیم

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۱۸۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبریک روز جهانی طراح و گرافیک + متن و پوستر World Graphics Day

پیام تبریک روز جهانی گرافیست و طراح با عکس نوشته، اس ام اس، شعر، مسیج، پوستر، متن های زیبا و تبریک رسمی در ۸ اردیبهشت به گرافیست ها و طراحان ارسال می‌شود.

به گزارش ایمنا، گرافیک یا ارتباطات بصری بخشی از هنرهای تجسمی است که کاربردهای متفاوتی دارد. گرافیک یا به عبارت دقیق‌تر طراحی گرافیک به معنای استفاده از تکنیک‌های مختلف برای خلق آثار دو بعدی بر روی سطوح مختلف مانند کاغذ، دیوار، بوم، فلز، چوب، پارچه، پلاستیک، سنگ، مانیتور کامپیوتر و غیره است.

تاریخ روز جهانی طراح و گرافیک روز جهانی گرافیک یا روز گرافیست در تقویم جهانی برابر با ۲۷ آپریل ۲۰۲۴ و در تقویم شمسی برابر با ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ است. گرافیک چیست؟

گرافیک در واقع نوعی هنر تجسمی است که تاریخچه پیدایش آن به زمان‌های قدیم و دوره غار نشینی بازمی‌گردد. انسان‌های نخستین در آن زمان برای برقراری ارتباط با یکدیگر از روش ترسیم اشکال مختلف بر روی دیوارها استفاده می‌کردند تا بدین طریق بتوانند منظور خود را به یکدیگر منتقل کنند. اما با گذشت زمان، این ترسیم شکل‌های ساده و ابتدایی جای خود را به اثرات هنری فاخر دادند و به تدریج استفاده از ابزارآلات مختلف، رنگ‌ها و اشکال گوناگون موجب پیدایش هنری جدید به نام گرافیک شد که امروزه برخی افراد آن را با نقاشی اشتباه می‌گیرند در حالی که این دو تفاوت‌های اساسی با یکدیگر دارند. گرافیک برگرفته از واژه یونانی «graphikos» و به معنای طرح زدن و یا طراحی است که به دو شکل گرافیک سنتی و مدرن وجود دارد. گرافیک سنتی شامل خطاطی، کنده کاری و نقاشی، شیشه‌گری و سایر صنایع دستی است اما گرافیک مدرن به مفاهیم نوین برقراری ارتباط و انتقال پیام تصویری به مخاطب اشاره دارد که شامل طراحی لوگو، پوستر، صفحات وب، نشریه‌ها، مجلات، تیزرهای تبلیغاتی و غیره است. گرافیک مدرن در واقع به معنای خلق یک اثر هنری است که بتواند از طریق تصویر، مفهومی را به مخاطب منتقل کند.

گرافیست یک رشته نیست

یک سبک زندگیست

گرافیک

یعنی احساس

یعنی زندگی

یعنی عشق

روز گرافیست مبارک باد

اسم‌مان گرافیست است…

ما قرار است

برای جهان، ترکیب بندی جدیدی بزنیم…

که از میان اِتودهایمان یکی تأیید شود

و ما جهان را

جور تازه‌ای اجرا کنیم

روز گرافیست مبارک باد

گرافیک یعنی ساختن یک رنگ تازه برای اتمسفری که توش نفس می‌کشی

روز جهانی گرافیک را به همه هنرمندانی که با هنر و تخصص خود دنیا را زیباتر می‌کنند تبریک می‌گوئیم

دنیا آن قدر وسیع است که برای همه مخلوقات جایی باشد، پس به جای آن‌که جای کسی را بگیریم، تلاش کنیم جای واقعی خود را بیابیم.

روز گرافیست بر همه طراحان جهان تبریک و تهنیت باد

گرافیست‌های عزیز؛ زیبا آفرینان خوش ذوق خوش دست و خوش نگار...

روزتون مبارک

هنر نه زبان می‌شناسد نه مکان هنر مادر تمام زبان‌هاست.

روز جهانی گرافیک مبارک باد

گرافیست یعنی کار مجانی به خاطر دل یعنی تعریف … توضیح … توصیف، نقد، حرف…

گرافیک یعنی کاغذ شطرنجی و پوستی، یعنی اتود زدن … براده‌های پاک کن

روز گرافیک بر شما گرافیست کار عزیز مبارک باد

گرافیست یعنی انگیزه مخلوط کردن رنگ‌های روشن با تیره … روپوش بلند رنگی … لباس‌های دوست داشتنی لک دار...

روز جهانی گرافیک مبارک باد

گرافیست محدودیت نمی‌شناسد

جهانی خلق می‌کند به وسعت رؤیای انسان

نادیدنی‌ها را دیدنی و ناممکن را ممکن می‌کند

روز گرافیست مبارک

تو انگار خوب می‌دانستی که وقتش است

وقتِ آنکه بیایی و به دنیای اینجانب رنگِ معاش بپاشی

می‌دانستی که دیگر وقت آن است که ناراحتی‌هایم به سفری به دور و دراز بروند و معنا خوشحالی را بیش‌تر از هرکس دیگری بفهمم

روز جهانی گرافیست خوش یمن

گرافیست یعنی شب زنده داری، گرسنگی، کار و موسیقی تا سپیده صبح...

گرافیست یعنی مغازه‌های لوازم تحریر و لیست وسایل مورد نیاز کارگاه تصویرسازی...

گرافیست یعنی تخته شاسی، مداد، تیغ، کاغذ آچار، گرمای میز نور، خورده‌های نوک تیز کاغذ...

گرافیست یعنی راپید، کاغذ گلاسه، مقوا، گواش و مداد رنگی...

گرافیست یعنی کشیدن و هاشور زدن کوزه‌های قد و نیم قد...

گرافیست یعنی کار گروهی و خش خش مداد…

روز گرافیک بر شما گرافیست کار عزیز مبارک

گرافیست یعنی ده بارم کارِت خراب بشه، باید دوباره انجامش بدی.

روز جهانی گرافیک مبارک باد

گرافیست یعنی کشیدن و هاشور زدن کوزه‌های قد و نیم قد… د. گرافیست یعنی کارگروهی و خش خش مداد.

روز جهانی گرافیک مبارک باد

کمتر از بقیه بخواب، بیشتر از بقیه تلاش کن

کمتر از بقیه تفریح کن، بیشتر از بقیه سختی بکش

حرفاتو تو طرح هات بزن

صدای کسایی شو که صدایی ندارند

رویاهاتو توطرح هات بکش

به محیط اطرافت طوری نگاه کن که بقیه نگاه نمی‌کنند

روز جهانی گرافیست مبارکِ همه رفقای هنرمندم

خوب در نقشت فرو برو و به عنوان یک طراح و هنرمند ماهر زندگی‌ات را طوری بساز که وقتی دیگران به اثرت می‌نگرند به تو غبطه خورند و از تو به عنوان الگوی خود در هنر زندگی یاد نمایند.

روز جهانی گرافیست به همه گرافیست‌های هنرمند تهنیت باد

گرافیست یعنی تخته شاسی، مداد، تیغ، کاغذ آچار، گرمای میز نور، خورده‌های نوک تیز کاغذ

گرافیست یعنی شب تا صبح بیداری، گرسنگی و کار و موسیقی تا سپیده صبح

گرافیست یعنی بوی حلال رنگ‌ها و آب و قلم و تنالیته‌های رنگی و کاغذ و پالت کثیف

روز جهانی گرافیک مبارک باد

کد خبر 746831

دیگر خبرها

  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • دخترى كه با طلا و ركورد شكنى به قولش عمل كرد
  • هزینه ۴۳ میلیارد تومانی پروژه ایمن سازی کندرو شرقی آزادگان
  • سینما اسیر سندرم فتوشاپ
  • برادر فیدلیتی با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد /عکس
  • پایان کار طراح افسانه‌ای فرمول یک در ردبول
  • نارضایتی کاربران از ارسال نشدن پیامک بانکی برای تراکنش‌های کمتر از ۳۰ هزار تومان
  • تبریک روز جهانی طراح و گرافیک + متن و پوستر World Graphics Day
  • مريم طوسى قهرمان مسابقه معتبر SAC آمريكا
  • نارضایتی کارکنان منچستریونایتد از رویکرد رتکلیف در حذف امتیاز آن‌ها